Pašu veidots
Re: Pašu veidots
http://www.flickr.com/photos/lika_swede ... 88920@N04/
skaisti un interesanti
skaisti un interesanti
Super idejas no EpiWeb :geek:
Jā, man arī ļoti patika.
Master class - "tornis" bulbītim
Karstākā diena šogad nepagāja bez dīvainām vēlmēm un rezultāta
Nesen saņēmu no O&M Bulbophillum ambrosia un ieraugot kuplo augu radās doma - tam ierīkot līdzīgu torni, kā manai cītīgajai Coelogyne fimbriata.
Ceru ka foto runās pašas par sevi
ja kādam radīsies kādi jautājumi, labprāt uz tiem atbildēšu

Karstākā diena šogad nepagāja bez dīvainām vēlmēm un rezultāta

Nesen saņēmu no O&M Bulbophillum ambrosia un ieraugot kuplo augu radās doma - tam ierīkot līdzīgu torni, kā manai cītīgajai Coelogyne fimbriata.
Ceru ka foto runās pašas par sevi

Smuki! Izskatās, ka bulbītim varētu patikt tavs tornis.Ivonna писал(а):tam ierīkot līdzīgu torni

tā "mačalka" ir jau izmantots materiāls no akvārija filtra (ņēmu darbā kad mainiju filtra materiāluSintija писал(а): Jautājums, kas tā par mačalku? (Kur ņēmi?) Nostiprināji torni ar akmeņiem?

Jautājumu nav. Gribēju tik teikt, ka izskatās tīri interesanti.
Ivonna, Tev pašai savs TV tornis
Man ar šādu veidojumu un mūžīgo skriešanu būtu grīdas skāde kā likts, vai nu es pati, vai Vilma...

Man ar šādu veidojumu un mūžīgo skriešanu būtu grīdas skāde kā likts, vai nu es pati, vai Vilma...
tas tornis ir ļoti stabils, un nemaz jau tik liels kā izskatās ;) kopā ar podu 24 cmAntra писал(а):Ivonna, Tev pašai savs TV tornis![]()