Interesanti video / Интересное видео
Interesanti video / Интересное видео
Folianti nodzeltē, pilsētu spožums nobāl, bet dabas grāmata ik gadus iznāk jaunā izdevumā.
H.K.Andersens
H.K.Andersens
Re: Interesanti video / Интересное видео
O, kaut kas ļoti interesants. Vajadzēs vakarā uzliet tēju orhidejkrūzē un noskatīties.
Vakar noskatījos to filmu. Baigi labais!!! It kā 45 minūtes, bet man jau likās, ka pagājušas bija tikai 5 minūtes. Visa informācija bija noderīga. Te gan vairāk bija vērsts uz orhideju vēsturi un kā tās nokļuva līdz mums, bet interesanti bija arī par to sēšanu un stādīšanu. Katrā gadījumā riktīgi interesanti! Paldies Lolita!!!
Būs jāpamaklē man ar kāds filmuks vai video par orhidejām. Atradīšu, tada padalīšos!!!
Būs jāpamaklē man ar kāds filmuks vai video par orhidejām. Atradīšu, tada padalīšos!!!
andis писал(а): Katrā gadījumā riktīgi interesanti! Paldies Lolita!!!
Prieks, ka patīk! Man arī bija ļoti interesanti to noskatīties! Es tāpat kā Antra, skatījos dzerot tēju orhidejkrūzītē...Antra писал(а):Vajadzēs vakarā uzliet tēju orhidejkrūzē un noskatīties.

Folianti nodzeltē, pilsētu spožums nobāl, bet dabas grāmata ik gadus iznāk jaunā izdevumā.
H.K.Andersens
H.K.Andersens
Ļoti interesants, pamācošs video
Es pat noskatījos 2 reizes.

Nebūt nav slikta doma - noskatīties otru reizi.Sintija писал(а):Ļoti interesants, pamācošs videoEs pat noskatījos 2 reizes.
Forša filma!
Paldies Lolita.
Noteikti apskatīšos otreiz.
Paldies Lolita.
Noteikti apskatīšos otreiz.
...iespēja īstenot savu sapni veido dzīvi interesantāku 

Одного просмотра мало, согласна. Можно смотреть как сериал.
Интересно!!! Спасибо создателям фильма!

Интересно!!! Спасибо создателям фильма!
Jā, tādas milzenes LU Botāniskajā trūkst gan virs baseina:)))))
...iespēja īstenot savu sapni veido dzīvi interesantāku