hennis-orchideen.de
Re: hennis-orchideen.de
Paldies liels, Jāni, par pūlēm! Un atvaino par vēlo ielaušanos Tavā privātajā dzīvē :oops:
Augi ir brīnišķīgi, nu jau nomazgāti un apčubināti, tiek iepazīstināti ar jauno dienas režīmu. Bet Tavs skaistais vaskostilis man pat sapņos rādījās :roll: - es arī tagad tādu gribu...
Vitiņ, ceru, ka paspēji līdz darbam arī mazliet pagulēt. Ja agrāk domāju, ka visbedrainākie ceļi ir Zolitūdē, tad tagad man ir skaidrs- topa pirmajā vietā ir Ziepniekkalns. Kas var būt labāks par šo, kā braukt atpakaļgaitā tumšā, lietainā naktī pa svešiem bedrainiem ceļiem, jo viens lohs ir nolicis auto vienīgajā izbraucamajā spraugā... :twisted: Ceru, ka "mazajai" forbesii vietiņu atradīsi, bet atceries, ka Egidiuss arī vairs nav aiz kalniem...
Kuzmiņišna, gatavo stalli, zirgi rīt būs klāt :lol:
Augi ir brīnišķīgi, nu jau nomazgāti un apčubināti, tiek iepazīstināti ar jauno dienas režīmu. Bet Tavs skaistais vaskostilis man pat sapņos rādījās :roll: - es arī tagad tādu gribu...
Vitiņ, ceru, ka paspēji līdz darbam arī mazliet pagulēt. Ja agrāk domāju, ka visbedrainākie ceļi ir Zolitūdē, tad tagad man ir skaidrs- topa pirmajā vietā ir Ziepniekkalns. Kas var būt labāks par šo, kā braukt atpakaļgaitā tumšā, lietainā naktī pa svešiem bedrainiem ceļiem, jo viens lohs ir nolicis auto vienīgajā izbraucamajā spraugā... :twisted: Ceru, ka "mazajai" forbesii vietiņu atradīsi, bet atceries, ka Egidiuss arī vairs nav aiz kalniem...
Kuzmiņišna, gatavo stalli, zirgi rīt būs klāt :lol:
Paldies, Jānim ;) ... vakarnakt līdz 2.00 tusēju ap jaunuļiem (arī audžubērniem) ... šorīt jau divus audžubērnus saposu izstādei 8-)
Jāni, vēl neesmu savus jaunuļus " dzīvajā " redzējusi, bet jau bildes redzēju!!!!!! Fantastiski augi!!! Un ziedi, ziedi!!!!! Paldies audžumammai par aprūpēšanu !!!!
Liels paldies Jānim par pasūtījuma noorganizēšanu!
Liels paldies Ivonnai par to, ka man tumšajā nakts stundā pēc spraigas dienas izstādes ierīkošanā, man nebija jākratās uz centru.
Tikai šorīt tā īsti varu paskatīties uz mazo "brīnumiņu', kuru ar Jāņa gādību saņēmu no Hennis. Tas ir superjauks!!! PALDIES!
Bildes būs...
Liels paldies Ivonnai par to, ka man tumšajā nakts stundā pēc spraigas dienas izstādes ierīkošanā, man nebija jākratās uz centru.
Tikai šorīt tā īsti varu paskatīties uz mazo "brīnumiņu', kuru ar Jāņa gādību saņēmu no Hennis. Tas ir superjauks!!! PALDIES!
Bildes būs...
Folianti nodzeltē, pilsētu spožums nobāl, bet dabas grāmata ik gadus iznāk jaunā izdevumā.
H.K.Andersens
H.K.Andersens
- кузьминишна
- User
Большое спасибо Янису за орхидеи
Все в хорошем состоянии :P

Labs vakars visiem!
Ir piedāvājums veikt vienu ātru pasūtījumu no Hennis.
'Vēlmes man uz e-pastu vai kā privātu ziņu, kā parasti nosaukums un cena.
Padomājiet arī par augiem ar kuriem aizstāt ja kāds nav pieejams.
Vēlmes var apskatīties http://www.hennis-orchideen.de/.
Pasūtījumus pieņemu līdz 08.04.2013 10:00, lai var noorganizēt pasūtījumu un saņemt augus uz izstādes brīdi.
Jānis.
Ir piedāvājums veikt vienu ātru pasūtījumu no Hennis.
'Vēlmes man uz e-pastu vai kā privātu ziņu, kā parasti nosaukums un cena.
Padomājiet arī par augiem ar kuriem aizstāt ja kāds nav pieejams.
Vēlmes var apskatīties http://www.hennis-orchideen.de/.
Pasūtījumus pieņemu līdz 08.04.2013 10:00, lai var noorganizēt pasūtījumu un saņemt augus uz izstādes brīdi.
Jānis.
Tas, cerams, nav nokavējies aprill, aprill?
Es ar šādām lietām nejokojuDace S. писал(а):Tas, cerams, nav nokavējies aprill, aprill?

+1!
Labi, pētam un domājam!
Labi, pētam un domājam!