Laipni aicināti! / Добро пожаловать!
Re: Laipni aicināti! / Добро пожаловать!
Antra, man arī liels prieks! Noteikti tiksimies!
Adele, prieks, ka pievienojies mums mūsu forumā!
Lūdzu nekautrējies, iesaisties mūsu sarunās par puķītēm un jūties kā mājās!

Lūdzu nekautrējies, iesaisties mūsu sarunās par puķītēm un jūties kā mājās!
Folianti nodzeltē, pilsētu spožums nobāl, bet dabas grāmata ik gadus iznāk jaunā izdevumā.
H.K.Andersens
H.K.Andersens
Pateicos! :P
Laikam Adelei patīk ne tikai orhidejas, bet arī kaķi...spriežot pēc avataras. ;)adele писал(а):Pateicos!
Folianti nodzeltē, pilsētu spožums nobāl, bet dabas grāmata ik gadus iznāk jaunā izdevumā.
H.K.Andersens
H.K.Andersens
H.K.Andersens
H.K.Andersens
Ivonna, man liels prieks Tevi pēc tik ilgiem gadiem satikt! Laipni aicināta!!! 
Jūties kā mājās!!! ;)
Pačukstēšu visiem, mūsu kompānijā ir atnācis suņu, kaķu un puķīšu mīļotājs! ;)

Jūties kā mājās!!! ;)
Pačukstēšu visiem, mūsu kompānijā ir atnācis suņu, kaķu un puķīšu mīļotājs! ;)
H.K.Andersens
H.K.Andersens
Paldies
prieks kad tevi vēl kāds atceras ...manus rakstus (daži arī par augiem) gan laikrakstā "Labrīt" (gan jau ari pašu laikrakstu) vairs neviens neatminas :roll:
...puķu ir daudz (ap 60 veidi),bet Orhidejas tik 6 gab. (viena no tām (Ludisija) kādus 5-6-7 gadus), parējās uzdāvinātas 2012.g.30.aprilī :o veselas 5 gab. un ta ilgi sapņotie "zvēriņi" piespieda kļūt par "maniakālo orhimīļu" biedreni

...puķu ir daudz (ap 60 veidi),bet Orhidejas tik 6 gab. (viena no tām (Ludisija) kādus 5-6-7 gadus), parējās uzdāvinātas 2012.g.30.aprilī :o veselas 5 gab. un ta ilgi sapņotie "zvēriņi" piespieda kļūt par "maniakālo orhimīļu" biedreni

Man jau visvairāk tas vizuālais atmiņā - cik cēli un skaisti Tu rādīji izstādēs kaķus uzvarētājus Best in Schow...un, protams, Tavus suņukus! :P
H.K.Andersens
H.K.Andersens
...nu dikti man patīk rādīt ...skaisti rādīt - skaistas lietas, vietas, kustoņus un "augoņus" :lol: